Puur Stoelmassage

Wat is een stoelmassage?

Het woord zegt het al: een stoelmassage is een massage, waarbij u gaat zitten op een speciale massagestoel en uw (boven)lichaam gemasseerd wordt. Stoelmassages worden steeds vaker ingezet als middel tegen stress en andere werkgerelateerde klachten, omdat u tijdens de stoelmassage namelijk helemaal tot rust kunt komen. Hierdoor neemt de productiviteit en energie op de werkvloer toe.

Bij Studio Puur kunt u kiezen tussen een preventieve stoelmassage of een curatieve stoelmassage. Bij een preventieve massage houdt u uw kleding aan. Bij een curatieve massage mag uw bovenkleding uit. Deze massages worden in de winkel gegeven(curatief staat achterin de winkel verstopt) van dinsdag tot en met zaterdag van 12 tot 17 uur. U kunt gewoon binnen lopen. In deze Corona tijd is dat lastig. Daarom kunt u het beste een app sturen wanneer u wilt komen.Wat te verwachten van een stoelmassage?


Het effect van een stoelmassage ervaar je als zachte golven die door je lichaam, rug, armen, heupen, hoofd en nek stomen. Door gebruik te maken van drukpunten, strekking van de spieren en mobilisatie van de gewrichten wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden eventuele blokkades in het lichaam opgeheven.

De masseur behandelt spieren die het meest te lijden hebben onder (werk) stress en een niet optimale werkhouding. Hierdoor worden de meest voorkomende probleemgebieden aanpakt.

Bij een stoelmassage zit u in een speciaal ontwikkelde massagestoel met het gezicht in een zachte steun met opening, kijkend naar de grond en steun voor uw armen en benen. Hierdoor wordt het hele lichaam ondersteund en kan zich hierdoor volledig ontspannen.

Wat te verwachten van een stoelmassage?

Welke klachten verminderen?


  • 🍀VERMINDERT SPANNING

    Stoelmassages verbeteren de bloedcirculatie in de spieren. Met als gevolg dat het risico op spierknopen wordt verminderd. Hierdoor worden spierknopen opgelost en zal de spanning in de spieren aanzienlijk verminderen.

    🍀VERHOOGT PRODUCTIVITEIT
    Bedrijven die onze stoelmassage sessies periodiek aanbieden verhogen de concentratie, basisconditie en productiviteit van medewerkers. Hierdoor verbetert de creativiteit, besluitvorming, ontwikkeling van vaardigheden, communicatie en positieve instelling.

    🍀PIJNSTILLING

  • Met de juiste toepassing van de techniek van de zittende massage, zal u onmiddellijk verlichting voelen van pijn, fysieke en mentale vermoeidheid, stress, spier ongemakken, hoofdpijn en verbetering van de bloedcirculatie.

Behandeling plannen