Puur Magnesium Experience

Wat is de Puur Magnesium Experience?

Om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen met pijnvermindering, relaxen en detoxen blijf ik mij verdiepen in nieuwe mogelijkheden. Zo kwam ik een tijdje terug met magnesium in aanraking. Het gaat dan om magnesium wat via de huid wordt opgenomen. Wist je dat de opname van magnesium via de huid wel 90% tot 100% is?

Wist je ook al dat naast zuurstof en water magnesium de derde levensbehoefte is van het lichaam? Superbelangrijk dus om te zorgen dat dit mineraal op peil is in je lichaam!

De mensen die mij ondertussen een beetje kennen, weten dat ik elke behandeling die ik bij mij in de praktijk aanbied ook eerst zelf probeer. Ik ben er de afgelopen maanden mee aan de slag gegaan en ben erg tevreden met de resultaten. Bij sommige mensen is het tekort eerder aangevuld dan bij anderen, maar de meeste mensen merken binnen korte tijd verbetering.

Bij Studio Puur werken we met Zechsal Magnesium. De meest pure magnesium uit Veendam.

Wat is de Puur Magnesium Experience?

Verzorgende Voetspa

De behandeling kan beginnen of eindigen met een heerlijk geurend voetbad van 37 graden met aromatherapie. Hier worden zuivere magnesiumkristallen aan toegevoegd. Door de warmte van het voetbad met magnesium kom je direct tot rust en neem je optimaal magnesium op.

Verzorgende Voetspa

Magnesium massage op Maat

U gaat lekker op de Aemotio Spa tafel liggen en samen kijken we welke massage u wilt en nodig heeft. Naast klachtbehandeling zal de massage ook altijd ontspannend zijn.

Een ontspanningsmassage is een zachte en rustige massage die de spieren en het lichaam op een vriendelijke manier laat ontspannen. Hierdoor ga je ook mentaal ontspannen. Het brengt lichaam en geest in balans en de combinatie met magnesium geeft meteen meer energie.De ontspannende werking van magnesium zorgt voor extra ontspanning met een diepgaande werking: spierontspanning en verbetert spierherstel. Magnesium zorgt voor optimaal ontspannen, ontstressen en opladen.

Naast de heerlijk geurende Massage olie gebruiken we ook Pure Zechsal Magnesium olie.Magnesium massage op Maat

Infraroodlampen, Magnesium en Pakking

Na de massage volgt een Magnesium scrubmassage. Op deze manier verwijderen we de dode huidcellen en kunnen we de doorbloeding van het bindweefsel stimuleren. Na de scrubmassage krijgt u een lichaamspakking met Zechsal Magnesium gel met MSM. De stoomcabine gaat aan en de infraroodlampen. Dit brengt u warmte en rust en opent de poriën wat zorgt voor de optimale opname van magnesium. Het bevordert de bloedsomloop en ook de afvoer van afvalstoffen. De Zechsal Magnesium gel voelt zacht en verfrissend aan en heeft een helende, genezende werking. Deze behandeling is heel effectief bij gewrichtsklachten en ontspant de spieren.

Infraroodlampen, Magnesium en Pakking

Puur super heerlijk Douchen

Na 20 minuten in de pakking te hebben gelegen, wordt u gedoucht met de Vichy douches op de Spa tafel.

Na het opfrissen krijgt u een Magnesium bodylotion op uw lijf. Ook krijgt u Magnesium gezichtscrème op uw gezicht en uw hals. U kunt zich aankleden en als u 120 minuten heeft gekozen naar.....

Puur super heerlijk Douchen

Andullatiemassage

Onze andullatiemassage is een massagebank die zorgt voor laag frequente trillingen in combinatie met infrarood. De combinatie van de warmte en trillingen zorgt voor een direct positief effect op de huid, de cellen, organen en zenuwbanen. Het dringt diep door in het lichaam en zorgt voor diepe ontspanning van de spieren. Het is heel geschikt voor mensen met allerlei pijnklachten zoals rugklachten, migraine, spierkrampen en gewrichtspijn. Voor elke pijnklacht is andullatiemassage een fijne en effectieve behandeling.

Andullatiemassage

Als laatste over deze Magnesium Experience

Als afsluiting krijgt u een lekkere en verse smoothie met producten waar veel magnesium in zit. Denk daarbij aan avocado, spinazie, banaan, pure chocolade ect. en natuurlijk zit er magnesium poeder in.

U krijgt nog magnesiumvlokken, olie of gel mee om thuis de behandeling voort te zetten.


Deze Magnesium Experience te boeken op zondag. Stuur dan even een bericht of bel ons op telefoonnummer 0640904941. Ook voor vragen kunt u gerust contact opnemen. Tot Experience! Mocht u een duo Magnesium Experience boeken dan komt u niet op de Spa, maar op massagetafels met infrarooddekens erop. Ook kunt u gebruik maken van onze douche.

Als laatste over deze Magnesium Experience
Behandeling plannen