Puur Willems Thaise Tempel,-en shiatsu massage

Voor wie is de Puur Willems Thaise Tempel,- en shiatsu massage?

Deze Puur Willems Thaise tempelmassage en shiatsu massage is uitermate geschikt voor het losmaken van het lichaam. Bijvoorbeeld uw rug, nek, schouders, armen en benen. Zeker wanneer u langere tijd last hebt van (chronische) pijnklachten is deze massage aan te bevelen. Ook uw triggerpoints komen aan bod.

Tijdens de massage draagt u makkelijk zittende kleding. U kunt hierbij denken aan een sportbroek en een shirt.

De massage werkt klachtgericht en ontspannend tegelijk. Ook stimuleert deze massage het lichaam om zichzelf te herstellen.

Voor wie is de Puur Willems Thaise Tempel,- en shiatsu massage?

Puur Willems uitleg over de Thaise Tempelmassage

De Puur Willems Thaise tempel,- shiatsu massage gebruikt technieken uit de Thaise tempel massage, shiatsu en triggerpointmassage.


Thaise tempel massage is de massage die Thaise boeddhistische monniken aan elkaar gaven na lange meditaties waarin ze langdurig in 1 houding zaten. De massage bestaat uit drukpuntenmassage, rekkingen en strekkingen.

Puur Willems uitleg over triggerpoint massage

Met massage kneed je spierknopen ‘los’. Spierknopen (triggerpoints) geven allerlei klachten. Pijn is er één van. De spierknopen belemmeren de hele spier en zorgen daardoor voor (pijn)klachten bij elke beweging of houding waarbij die spier wordt gebruikt. Door massagebehandeling worden spierknopen kleiner of verdwijnen ze helemaal. De uiteindelijke effecten: minder of geen pijn, minder of geen stijfheid en minder of geen andere klachten.

Puur Willems uitleg over triggerpoint massage

Veel gestelde vragen

Puur Willems uitleg over shiatsu massage

Shiatsu is een Japanse lichaamstherapie en drukpuntmassage waarbij de duimen, handpalmen en vingers zonder spierkracht maar met lichaamsgewicht worden gebruikt om druk (dus geen wrijving of kneden) uit te oefenen op bepaalde plaatsen op het lichaam. Met passieve rekkingen worden spieren behandeld om ze soepeler en gezonder te maken. Er zijn veel technieken. Een goede kennis van het lichaam is vereist.

En nog even dit…

Deze massage is alleen te boeken voor minimaal een uur of anderhalf uur.

Puur Willems Thaise Tempel,-en shiatsu massage kan worden uitgevoerd door: