4 handen massage bij Studio Puur

4 handen massage bij Studio Puur

Puur ontspanning

Heerlijk Ontspannen. Zoals de naam eigenlijk al zegt, is een 4 handen massage een massage waarbij u tegelijkertijd door twee masseurs wordt gemasseerd. Deze unieke ervaring moet u een keer hebben meegemaakt, dit kan vanaf vandaag bij Studio Puur in Gouda.

Doordat u door 2 masseurs tegelijk met 4 handen met warme olie synchroon wordt gemasseerd d.m.v. zachte en wat hardere technieken, elkaar afwisselend met lange vloeiende strijkingen, zal uw brein dit niet meer kunnen volgen, waardoor u de controle kan loslaten, dit zorgt ervoor dat u tot volledige overgave kan komen en u in een diepere laag van ontspanning komt.
Dit is het Ultieme genieten.
Een ervaring die helend kan werken op diep niveau.

U krijgt een 4 handen massage voor uw gehele lichaam. Onze ervaren masseurs zorgen voor een prettige beleving. De masseurs zijn goed op elkaar ingewerkt. Hierdoor krijgt u een afwisselende massage, waarbij de masseurs soms gelijk op gaan en soms een van de twee het initiatief neemt. Dit zorgt ervoor dat het een unieke gewaarwording is, waar u zeker voor terug komt. Deze vorm van massage is goed bij vermoeidheid, stress en bij verhoogde onrust. Maar ook voor iedereen die iets te vieren heeft, zich in een overgangssituatie bevindt of voor iedereen die gewoon een intense massagebeleving wil ervaren, is een 4 handen massage een uitermate geschikte massagevorm. Na deze massage voelt u zich als herboren, u voelt zich verfrist, schoon en helder. Onze 4 handen massage is iets wat u zeker een keer geprobeerd moet hebben. Maak nu een afspraak om ook te genieten van de 4 handen massage!!