Lomi lomi bij Studio Puur met Wilma

Lomi lomi bij Studio Puur met Wilma

Voorstellen

Mijn naam is Wilma Stolk, 54 jaar en moeder van 2 volwassen prachtkinderen.
Al geruime tijd ben ik Reiki Master en in mijn zoektocht naar 'uitbreiding daarvan of iets wat minder statisch maar ook goed te combineren is' kwam ik met Lomi Lomi massage in aanraking. Bij het lezen van een advertentie voor een dag workshop was de beslissing in een split second genomen, had ik geboekt en betaald. Die dag, die kennismaking met Lomi Lomi was precies wat ik zocht. Ik ben de opleiding gaan doen en ben het direkt in de praktijk gaan toepassen zó mooi vond ik het. Soms, als de client dat wil, combineer ik dat met Reiki. Onlangs heb ik dit uitgebreid met de vervolg opleiding, het geven van bonewassing en het masseren in zij-ligging. Mijn handen zijn mijn scanners, die voelen vaak waar het lichaam 'vast' zit en daar zal ik dan ook extra aandacht aan geven. Masseren doe ik vanuit mijn hart en met liefde voor de ontvanger in de traditie van de tempel style Lomi Lomi.


Wat is Lomi Lomi?

Lomi Lomi massage is een rustige ritmische massage, die gericht is op ontspanning en genezing. Het is een volledige lichaamsmassage die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam, waarbij voornamelijk met het zachte deel van de onderarmen wordt gemasseerd.
De bewegingen kunnen vergeleken worden met de golven van de oceaan, Het helpt om blokkades los te laten en de energie een nieuwe richting te geven.

Lomi Lomi herstelt de vitaliteit, heeft een diepe werking op het spier- en het zenuwstelsel en op de zintuigen. Het verbetert de bloedsomloop en heeft een gunstige invloed op de organen. Het verbetert de toevoer van voeding naar de weefsels, bevordert de stofwisseling, reinigt het lichaam van afvalstoffen, vermindert pijn en versoepelt de beweging van het lichaam.
De massage is vooral gericht op ontspanning en het wegnemen van ergernissen, angsten en andere negatieve emoties. Het helpt je om stress los te laten. Lomi Lomi massage zorgt ervoor dat je weer in balans komt. Het is een transformerende massage die helpt de weg vrij te maken voor een harmonieus en energiek leven.

De Lomi Lomi massage wordt vaak omschreven als een dans over het lichaam. Na deze massage voel je je als herboren.

Wat is Lomi Lomi?