Lomi lomi bij Studio Puur

Lomi lomi bij Studio Puur

Wat is Lomi Lomi?

Lomi Lomi massage is een rustige ritmische massage, die gericht is op ontspanning en genezing. Het is een volledige lichaamsmassage die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam, waarbij voornamelijk met het zachte deel van de onderarmen wordt gemasseerd.
De bewegingen kunnen vergeleken worden met de golven van de oceaan, Het helpt om blokkades los te laten en de energie een nieuwe richting te geven.

Lomi Lomi herstelt de vitaliteit, heeft een diepe werking op het spier- en het zenuwstelsel en op de zintuigen. Het verbetert de bloedsomloop en heeft een gunstige invloed op de organen. Het verbetert de toevoer van voeding naar de weefsels, bevordert de stofwisseling, reinigt het lichaam van afvalstoffen, vermindert pijn en versoepelt de beweging van het lichaam.
De massage is vooral gericht op ontspanning en het wegnemen van ergernissen, angsten en andere negatieve emoties. Het helpt je om stress los te laten. Lomi Lomi massage zorgt ervoor dat je weer in balans komt. Het is een transformerende massage die helpt de weg vrij te maken voor een harmonieus en energiek leven.

De Lomi Lomi massage wordt vaak omschreven als een dans over het lichaam. Na deze massage voel je je als herboren.

Wat is Lomi Lomi?