Roos

Studio Puur Gouda - Roos

Roos

Eigenaar Studio Puur

Mijn naam is Rosemarie Schilt.Sinds 1 oktober 2019 ben ik gestart met Studio Puur, omdat ik ontspanning, gezondheid en natuur wil harmoniseren. Sinds een jaar ongeveer heb ik een relatie met Studio Puur masseur Willem.

Na jaren in de zorg gewerkt te hebben, ben ik fysiotherapie gaan studeren. Tijdens mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik kennis en ervaring opgedaan met het geven van massages. Hierbij heb ik opgemerkt dat ik veel los kan maken bij mensen tijdens een massage, daarom heb ik gekozen om na mijn opleiding tot fysiotherapeut door te studeren voor allround masseur en massagetherapeut.

Werktijden

Dag Van Tot
Maandag 09:00 18:00
Dinsdag 09:00 18:00
Woensdag 09:00 18:00
Donderdag 09:00 18:00
Vrijdag 09:00 18:00
Zaterdag 09:00 18:00
Zondag 10:00 17:00

Visie Studio Puur

Mijn doel is om zo veel mogelijk mensen te helpen van hun pijnklachten af te komen en/of te laten ontspannen.

Ik combineer mijn kennis en ervaring als fysiotherapeut met het geven van massages. Ik vind het belangrijk om naar het totaalplaatje van de mens te kijken. Zeker in deze drukke tijd waarin veel mensen gehaast zijn en weinig tijd voor zichzelf nemen, is het juist belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Jezelf voldoende rust en tijd gunnen, is hiervoor de basis. Massages kunnen bijdragen om deze innerlijke rust te vinden en beter in balans te komen.

Met Studio Puur streef ik ernaar om voor ieder een ontspanningsmoment te creëren in een veilige, persoonlijke en gemoedelijke sfeer. Mijn therapeutische kijk gecombineerd met een persoonlijke en holistische aanpak, is het onderscheidend vermogen van Studio Puur.