Puur Nek/hoofdpijn massage Special

Waarom de Puur Nekmassage Special?


Heb je vaak hoofdpijn? Of pijn in je nek door bijvoorbeeld spanning of een verkeerde (slaap)houding? Dan is de Puur Nekmassage Special enorm geschikt voor jou.


Het verschil tussen de Puur nek, schouder, - en rugmassage en de Puur Nekmassage Special is dat de nek, schouder,- en rugmassage een algemenere massage is. Bij de Puur Nekmassage Special verdiepen we ons in jouw nekklachten en geven we een massage die gericht is op de vermindering van de klachten.
Willem en Roos hebben zich bekwaamd (door opleidingen en bijscholingen) in de klachten die ontstaan bij nekpijn. De hele massage is gericht op alle spieren die in verband staan met de nek. Wij masseren dan ook met speciale olie je nek, schouders, rug, armen, handen, hoofd en je gezicht(zeker de kaakspieren). De technieken die wij gebruiken zijn onder andere: triggerpointmassage, cuppingmassage, bindweefselmassage, sportmassage, IMT technieken, ontspanningsmassage, shiatsumassage en Deep tissue massage. Zo geven we je altijd een massage op maat.

Een Puur nekmassage Special is enorm aan te raden, je komt daardoor juist helemaal in de ontspan modus. Een massage is de ultieme ontspanning van lichaam en geest. Je kan je pas overgeven aan alle ontspanning als je geen spanning meer voelt en laat nou juist de nek de plek zijn waar de meeste spanning zit. Dat kan je merken aan de diverse nekklachten.

Waarom de Puur Nekmassage Special?

Het aanpakken van nekklachten

Last van nekklachten na slapen is een probleem die veelal voorkomt. Een verkeerde lighouding of een niet geschikt kussen/matras veroorzaken soms nekpijn. Ook kan de oorzaak van nekklachten(hoofdpijn)stress zijn. Stress die zich opslaat in je nek waardoor je nekklachten, hoofdpijn en zelfs duizeligheid/misselijkheid kan ontwikkelen. Ook kan je door vaak achter de computer (telefoon)zitten last krijgen van nekklachten. Hetzelfde geldt voor fysiek zwaar werk of repeterende werkzaamheden. Vaak is het een combinatie van verschillende factoren. Het is dan ook voor jezelf enorm belangrijk om die nekklachten aan te pakken. Gun jezelf dat moment en kom compleet tot rust bij Studio Puur in Gouda.

Het aanpakken van nekklachten

Het ontnemen van stress


Stress is vaak een opstapeling van dingen die je dwarszitten. Onbewust zijn wij vaak bezig met van alles en nog wat waar wij in ons leven mee te maken krijgen. Als er dingen zijn die je dwarszitten kan dat worden ontwikkeld naar stress gevoelens. Iets wat zich onbewust alleen maar verder en meer kan ontwikkelen en langzaam de overhand kan krijgen op ons leven. Neem je die gevoelens niet weg en ontneem je de stress niet op tijd dan kan stress omslaan in vele heftigere klachten zoals bijvoorbeeld een burn-out. In deze tijd kunnen wij ons eigenlijk geen burn-out verloven, maar iets wat wij ons wel kunnen verloven is dat momentje voor onszelf. Juist nu wij weten hoe belangrijk dat voor onze gemoedsstand is. Investeer zo en nu in een goede Puur Nekmassage Special en zorg dat de stress als sneeuw voor de zon verdwijnt.

Het ontnemen van stress

Een stijve nek verminderen met een Puur Nekmassage Special

Een stijve nek verhelpen vergt tijd en energie van beiden partijen. Hoe langer jij er mee loopt, hoe langer het duurt tot het verholpen is. Aarzel daarom niet en trek liever wat eerder aan de bel dan te laat. Nekklachten zijn moeilijk te behandelen, vooral als je veel stress hebt. Door een massage verhelp je niet alleen je stijve nek, maar investeer je ook in jezelf. Stress slaat zch niet alleen op in je nek, maar ook op andere plekken in je lichaam, die met elkaar verbonden zijn. Om nekklachten aan te pakken is het daarom nodig het hele bovenlijf te masseren.

Een stijve nek verminderen met een Puur Nekmassage Special

Na de Puur Nekmassage Special?

Na de Puur Nekmassage Special kunnen we je oefeningen geven om thuis uit te voeren. Dit zijn altijd makkelijke oefeningen die goed uitvoerbaar zijn.

Ook hebben wij in de winkel apparaten en andere hulpmiddelen staan die je eerst kan uitproberen en later wellicht aan kan schaffen om je nek zelf te masseren thuis. Wij testen alles eerst zelf voor we het in de winkel zetten. Zo weet je dat wat je koopt echt goedgekeurd is door ons Studio Puur team.

Na de Puur Nekmassage Special?

Veel gestelde vragen

Puur Nek/hoofdpijn massage Special kan worden uitgevoerd door: