Puur mini Wellness

Wat is Puur Mini Wellness?

Welkom op de pagina van de Puur Mini Wellness! 🍀

Vanaf 28 april 2024 openen wij op vrijdagavond zaterdagavond en zondag overdagen (alleen op vaste tijden)onze privé wellness. Je huurt de volledige ruimte voor jezelf of maximaal 2 personen bij ons en kunt genieten van al onze faciliteiten 3 uur lang.

Klik hier om gelijk te boeken

We zetten onze faciliteiten voor je op een rij:

Puur Jacuzzi

Voor je bij ons aankomt hebben wij het water al voor je klaar gezet. Het is uiteraard vers water en al op temperatuur gebracht. Het aanwezige warme water zorgt voor drukvermindering op spieren en gewrichten, wat de bloedsomloop stimuleert. Dit zorgt ervoor dat u volledig kunt ontspannen. Je krijgt een pot magnesiumkristallen erbij om in het water te doen. Dit zorgt voor extra ontspanning van het hele lijf.

Puur Jacuzzi

Puur Infraroodsauna

Door een infraroodsauna worden de in je lichaam aanwezige afvalstoffen en gifstoffen je lichaam uitgewerkt. Je immuunsysteem, je stofwisseling en de doorbloeding worden gestimuleerd. Je huid, je bindweefsel en alle organisme worden voorzien van meer zuurstof. Je spieren raken meer en meer ontspannen. Van ons krijg je verschillende soorten etherische oliën waar je uit kunt kiezen om te gebruiken. Ook staat er magnesium olie voor je klaar.

Puur Infraroodsauna

Puur Andullatie massage

Wij hebben een andullatiematras klaar staan voor je. Dit is een matras die masseert en werkt met infraroodwarmte. Andullatie massage heeft een positief effect op chronische pijnklachten, is goed voor behoud en herstel van gezondheid, stimuleert de doorbloeding van het lichaam en voelt heerlijk aan.

Puur Andullatie massage

Puur Stoomcabine

Een stoomcabine zorgt voor ontspannen spieren. De hoge temperatuur, van 40 tot 60°C, bevordert de bloedcirculatie en zorgt ervoor dat je spieren volledig tot rust komen. Dit is fijn na het sporten, maar ook voor mensen die last hebben van klachten aan hun nek, rug, schouders of andere plekken waar spierverkrampingen voor ongemakken zorgen. Zo voorkom je bijvoorbeeld RSI en stress gerelateerde klachten en is het ook heerlijk na een lange, stressvolle werkdag. Daarnaast is een stoomcabine fijn voor je huid, geeft het een betere bloedcirculatie en het geeft verlichting bij verkoudheid en bronchitis. Je krijgt van ons etherische oliën om zelf te gebruiken in de stoomcabine.

Puur Stoomcabine

Puur Elektrische Massagestoelen

🍀 Ontspant de spieren

🍀 Vermindert stress

🍀 Activeert de stofwisseling

🍀 Positief effect op psyche

🍀 Bevordert de afvoer van afvalstoffen

🍀 Verbetert & stimuleert bloedsomloop

🍀 Positief effect op nek-, schouder- en rugklachten

🍀 Vermindert de druk op de wervels en tussenwervelschijven

Puur Elektrische Massagestoelen

Puur Massage

🍀 Je kunt gebruik maken van onze massage kamer om elkaar met warme olie en/ of op de infrarooddeken (met eventueel gebruik van magnesium olie of magnesium gel) te masseren of

🍀 Je huurt ons extra in om een massage te krijgen

Altijd fijn om van ervaren en goed opgeleide masseurs een massage te ontvangen. We starten met een uur massage (te boeken bij de Puur Mini Wellness) voordat je gaat genieten van de andere faciliteiten. We geven de massage alleen voor je aan de Wellness begint. Niet na afloop van de Mini Wellness. Ook geven wij alleen een uur massage. Je kan kiezen welke massage je wilt. Ook de Magnesium Experience of Wellness Experience behoort tot de mogelijkheden voor dezelfde prijs als een massage behandeling.

Puur Massage

5 redenen om de Mini Wellness te bezoeken

🍀 Je hebt het hele pand voor jezelf. Je hoeft de faciliteiten niet te delen met andere mensen en kunt dus zelf kiezen wat je wilt dragen.

🍀 Je komt even helemaal tot rust en boekt een soort mini vakantie.

🍀 Je weerstand kan wel een boost gebruiken.

🍀 Even wat quality time met je partner, vriend, vriendin enz..

🍀 Badjassen, handdoeken, slippers, magnesium pakket en een smoothie zijn bij de prijs inbegrepen.

5 redenen om de Mini Wellness te bezoeken

Puur Mini Wellness Extra’s

De Puur Mini Wellness heeft een mini bar, koffiezetapparaat en een theezetter. Koffie en thee zijn gratis verkrijgbaar. De mini bar is niet gratis. Wil je er een lekkere borrelplank of fles champagne bij? Dit kan je ook reserveren. In overleg kunnen wij een borrelplank maken voor mensen met een voedselallergie of vegetarische/ veganistische plank.
Is er een speciale gelegenheid waar wat extra versiering leuk kan zijn? Dan zullen wij altijd met je mee denken. Gewone versiering hoeft niet extra betaald te worden.

Alles staat klaar en er kan geboekt worden! We hopen je snel te zien!🍀 Boek hier je Puur Mini Wellness

Mini Wellness met massage

€ 399,00

  • 240 minuten
  • Binnenkort in Studio Puur een mini wellness voor privé gebruik: de Puur Mini Wellness.
Bekijk

Mini Wellness zonder massage

€ 249,00

  • 180 minuten
Bekijk