Puur Magnesium experience

Wat is de Puur Magnesium Experience?

Om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen met pijnvermindering, relaxen en detoxen blijf ik mij verdiepen in nieuwe mogelijkheden. Zo kwam ik een tijdje terug met magnesium in aanraking. Het gaat dan om magnesium wat via de huid wordt opgenomen. Wist je dat de opname van magnesium via de huid wel 90% tot 100% is?

Wist je ook al dat naast zuurstof en water magnesium de derde levensbehoefte is van het lichaam? Superbelangrijk dus om te zorgen dat dit mineraal op peil is in je lichaam!

De mensen die mij ondertussen een beetje kennen, weten dat ik elke behandeling die ik bij mij in de praktijk aanbied ook eerst zelf probeer. Ik ben er de afgelopen maanden mee aan de slag gegaan en ben erg tevreden met de resultaten. Bij sommige mensen is het tekort eerder aangevuld dan bij anderen, maar de meeste mensen merken binnen korte tijd verbetering.

Bij Studio Puur werken we met Zechsal Magnesium. De meest pure magnesium uit Veendam.

Wat is de Puur Magnesium Experience?

Magnesium massage op Maat

U gaat lekker op de Aemotio Spa tafel liggen en samen kijken we welke massage u wilt en nodig heeft. Naast klachtbehandeling zal de massage ook altijd ontspannend zijn.

Een ontspanningsmassage is een zachte en rustige massage die de spieren en het lichaam op een vriendelijke manier laat ontspannen. Hierdoor ga je ook mentaal ontspannen. Het brengt lichaam en geest in balans en de combinatie met magnesium geeft meteen meer energie. De ontspannende werking van magnesium zorgt voor extra ontspanning met een diepgaande werking: spierontspanning en verbetert spierherstel. Magnesium zorgt voor optimaal ontspannen, ontstressen en opladen.

Naast de heerlijk geurende Massage olie gebruik ik ook Pure Zechsal Magnesium olie.

De massage kan 60 minuten of 90 minuten duren. Net wat u fijn vindt. Dit verklaart het wisselend aantal minuten bij de prijzen.

Magnesium massage op Maat

Infraroodlampen, Magnesium en Pakking

Na de massage volgt een Magnesium scrubmassage. Op deze manier verwijderen we de dode huidcellen en kunnen we de doorbloeding van het bindweefsel stimuleren. Na de scrubmassage krijgt u een lichaamspakking met Zechsal Magnesium gel met MSM. De stoomcabine gaat aan en de infraroodlampen. Dit brengt u warmte en rust en opent de poriën wat zorgt voor de optimale opname van magnesium. Het bevordert de bloedsomloop en ook de afvoer van afvalstoffen. De Zechsal Magnesium gel voelt zacht en verfrissend aan en heeft een helende, genezende werking. Deze behandeling is heel effectief bij gewrichtsklachten en ontspant de spieren.

Infraroodlampen, Magnesium en Pakking

Puur super heerlijk Douchen

Na 20 minuten in de pakking te hebben gelegen, wordt u gedoucht met de Vichy douches op de Spa tafel.

Na het opfrissen krijgt u een Magnesium bodylotion op uw lijf. Ook krijgt u Magnesium gezichtscrème op uw gezicht en uw hals. U kunt zich aankleden.

Puur super heerlijk Douchen

Als laatste over deze Magnesium Experience

Als afsluiting krijgt u een lekkere en verse smoothie met producten extra magnesium drops.

U krijgt nog magnesiumbox met vlokken, bodycream en wasgel mee om thuis de behandeling voort te zetten.

Deze Magnesium Experience kunt u boeken bij afspraken. Voor vragen kunt u gerust contact opnemen 0640904941. Tot Experience! Mocht u een duo Magnesium Experience boeken dan komt u niet op de Spa, maar op massagetafels met infrarooddekens erop. Deze behandeling is te boeken bij het kopje Puur Duo Magnesium Massage en Pakking. Ook kunt u gebruik maken van onze douche.

Als laatste over deze Magnesium Experience

Veel gestelde vragen

Puur Magnesium experience kan worden uitgevoerd door: