Voorstellen

Puur voorstellen

Mijn naam is Rosemarie Schilt.

Sinds 1 oktober 2019 ben ik gestart met Studio Puur, omdat ik ontspanning, gezondheid en natuur wil harmoniseren.

Na jaren in de zorg gewerkt te hebben, ben ik twee jaar fysiotherapie gaan studeren. Tijdens mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik kennis en ervaring opgedaan met het geven van massages. Hierbij heb ik opgemerkt dat ik veel los kan maken bij mensen tijdens een massage, daarom heb ik gekozen om na mijn opleiding tot fysiotherapeut door te studeren voor allround masseur en massagetherapeut.

Tijdens de opleiding tot masseur heb ik mezelf verder verdiept en ontwikkeld in het geven van massages. Hierin heb ik verschillende massage behandelingen leren toepassen en eigen gemaakt. De massage behandelingen bij Studio Puur variëren van wellnessmassages tot klachtdelicten massages. Over de verschillende soorten massage behandelingen kunt u meer lezen onder het kopje massages.

Visie Studio Puur

Mijn doel is om zo veel mogelijk mensen te helpen van hun pijnklachten af te komen en/of te laten ontspannen.

Ik combineer mijn kennis en ervaring als fysiotherapeut met het geven van massages. Ik vind het belangrijk om naar het totaalplaatje van de mens te kijken. Zeker in deze drukke tijd waarin veel mensen gehaast zijn en weinig tijd voor zichzelf nemen, is het juist belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Jezelf voldoende rust en tijd gunnen, is hiervoor de basis. Massages kunnen bijdragen om deze innerlijke rust te vinden en beter in balans te komen.

Met Studio Puur streef ik ernaar om voor ieder een ontspanningsmoment te creëren in een veilige, persoonlijke en gemoedelijke sfeer. Mijn therapeutische kijk gecombineerd met een persoonlijke en holistische aanpak, is het onderscheidend vermogen van Studio Puur.

Visie Studio Puur

Opleidingen

Gedurende de jaren heb ik diverse opleidingen gevolgd tot fysiotherapeut en het geven van massages:

🍀 Fysiotherapie

🍀 Allround masseur

🍀 Klassieke massage met anatomie

🍀 Zwangerschapsmassage

🍀 Cupping therapie

🍀 Hotstone

🍀 Triggerpoint

🍀 Voetmassage

🍀 Hoofd, schouder, gelaat

🍀 Rug, schouder, nek

🍀 Stoelmassage

🍀 Deep muscular technics

🍀 Op dit moment volg ik de opleiding tot voetreflextherapeut en vitaliteitscoach.