Voorstellen

Puur voorstellen

Wij zijn Willem van Anrooij en Rosemarie Schilt

Sinds 1 oktober 2019 ben ik (Roos) gestart met Studio Puur, omdat ik ontspanning, gezondheid en natuur wil harmoniseren. Ik ben in mijn eentje begonnen in een kleine ruimte aan de Oosthaven in Gouda.

Na jaren in de zorg gewerkt te hebben, ben ik fysiotherapie gaan studeren. Tijdens mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik kennis en ervaring opgedaan met het geven van massages. Hierbij heb ik opgemerkt dat ik veel los kan maken bij mensen tijdens een massage, daarom heb ik gekozen om na mijn opleiding tot fysiotherapeut door te studeren voor allround masseur en massagetherapeut.

Tijdens de opleiding tot masseur heb ik mezelf verder verdiept en ontwikkeld in het geven van massages. Hierin heb ik verschillende massage behandelingen leren toepassen en eigen gemaakt. De massage behandelingen bij Studio Puur variëren van wellnessmassages tot klachtgerichte massages. Over de verschillende soorten massage behandelingen kan je meer lezen onder het kopje massages.

Na een jaar op de Oosthaven gewerkt te hebben, werd het tijd voor een grotere ruimte en meer vrijheid. Ook leek het mij leuk om met collega’s te werken. Nu zit Studio Puur op de Zeugstraat 38A in Gouda. En zeker niet meer alleen.

Na ongeveer een jaar kwam Willem bij ons werken. We werden verliefd. Vanaf die tijd doen we alles samen en is Willem mede-eigenaar geworden sinds 15 februari 2024. Nu genieten we van elkaar en Studio Puur. We hebben een mooi en sterk team wat het voor ons nog fijner maakt. Kom je gezellig kennis met ons maken!

Visie Studio Puur

Ons doel is om zo veel mogelijk mensen te helpen van hun pijnklachten af te komen en/of te laten ontspannen.

We combineren onze kennis en ervaring (als fysiotherapeut ) met het geven van massages. We vinden het belangrijk om naar het totaalplaatje van de mens te kijken. Zeker in deze drukke tijd waarin veel mensen gehaast zijn en weinig tijd voor zichzelf nemen, is het juist belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Jezelf voldoende rust en tijd gunnen, is hiervoor de basis. Massages kunnen bijdragen om deze innerlijke rust te vinden en beter in balans te komen.

Met Studio Puur streven we ernaar om voor een ieder een ontspanningsmoment te creëren in een veilige, persoonlijke en gemoedelijke sfeer. Onze therapeutische kijk gecombineerd met een persoonlijke en holistische aanpak, is het onderscheidend vermogen van Studio Puur.

Visie Studio Puur