Puur Nek-, schouder,- en (lage) rugmassage

Puur Nek, schouder en (lage) rugmassage

Veel mensen ervaren spanningsklachten met name in het nek- en schoudergebied. Pijn rond de schouderbladen en vastzittende nek- en schouderspieren zijn veel voorkomend.

Het zijn vaak gevolgen van spanning en/of een verkeerde werkhouding of bijvoorbeeld het te lang achter de computer, tablet of smartphone zitten. Maar deze klachten zijn vaak ook een uiting van de drukte van alledag (gezin, werk, relatie, sociale contacten) het zijn tekenen van overbelasting.

Het is goed om regelmatig te ontspannen en even de druk van de ketel te halen, een Puur Nek-Schouder-Rug massage is lichamelijk zeer ontspannend en bevordert geestelijke rust, wat resulteert in een totale balans van lichaam en geest.

Puur Nek, schouder en (lage) rugmassage

Wat doet een Puur nek, schouder en lage rugmassage?

Spanning manifesteert zich bij veel mensen in de schouderbladen en in de nek. Niet alleen door een verkeerde werkhouding en veel zittend werk, maar ook omdat werkstress en een hoog werktempo leiden tot flinke spierspanningen en verkrampingen. We vinden maar weinig manieren om spanning in lichaam en geest los te laten waardoor lichamelijke klachten zich kunnen ontwikkelen.

Wanneer u deze spanningen niet aanpakt en uw spieren veelvuldig overbelast, ontstaan er op den duur aanhoudende pijnklachten. Zo kunnen er bijvoorbeeld hoofdpijnklachten ontstaan doordat de spieren in de nek, rug en schouders te gespannen zijn en uiteindelijk verharden en spierknopen vormen. Het pijngebied straalt dan uit naar andere gebieden van het lichaam, met alle gevolgen van dien.

Met een rug-, nek- en schoudermassage geniet u van een ontspannende massage waarbij de volle aandacht naar deze zones gaat. Met speciale massagetechnieken worden pijnlijke en stijve spieren los gemasseerd, zodat uw specifieke klachten snel verlicht worden.

Wat doet een Puur nek, schouder en lage rugmassage?

Voordelen van een nek,-schouder en rugmassage?

Met een rug-, nek- en schoudermassage zorgt u ervoor dat de spieren ontspannen, botten, pezen en weefsels flexibel blijven en lichamelijke pijn vermindert.

Daarnaast is deze ontspanningsmassage ook bijzonder ontspannend voor lichaam en geest, ook wanneer u geen klachten hebt. Een echte win-winsituatie dus.

Voordelen van een nek,-schouder en rugmassage?

Zo verloopt een Puur nek,-schouder,- (lage) rugmassage bij Studio Puur

Als u bij Studio Puur komt, zullen we vooraf of aan het begin van de massage bespreken wat uw klachten zijn en verwachtingen.

Wij werken met amandelolie die verwarmd wordt tot een aangename temperatuur.

Standaard staat de infrarooddeken aan (als het niet te warm is buiten). U kunt zeggen of u dit fijn vindt.

Aan het eind van de massage kunt u rustig omhoog komen en krijgt u een glas (koud) water.

Zo verloopt een Puur nek,-schouder,- (lage) rugmassage bij Studio Puur

De Puur nek,- schouder,- en (lage) rugmassage is een oppepper voor uw lijf en duurt 30, 45 of 60 minuten

Deze massage is goed te combineren met een hoofd,- en gelaatsmassage of een Bellabaci cupping massage.

U kunt bij Studio Puur voor of na de behandeling douchen.

Veel gestelde vragen

Puur Nek-, schouder,- en (lage) rugmassage kan worden uitgevoerd door: