Puur Stoelmassage

Wat is een Puur Stoelmassage?

Het woord zegt het al: een stoelmassage is een massage, waarbij u gaat zitten op een speciale massagestoel en uw (boven)lichaam gemasseerd wordt. Stoelmassages worden steeds vaker ingezet als middel tegen stress en andere werkgerelateerde klachten, omdat u tijdens de stoelmassage namelijk helemaal tot rust kunt komen. Hierdoor neemt de productiviteit en energie op de werkvloer toe.

Bij Studio Puur kunt u kiezen tussen een preventieve stoelmassage of een curatieve stoelmassage. Bij een preventieve massage houdt u uw kleding aan. Bij een curatieve massage mag uw bovenkleding uit.

Wat is een Puur Stoelmassage?

Welke klachten verminderen?

 • 🍀VERMINDERT SPANNING

  Stoelmassages verbeteren de bloedcirculatie in de spieren. Met als gevolg dat het risico op spierknopen wordt verminderd. Hierdoor worden spierknopen opgelost en zal de spanning in de spieren aanzienlijk verminderen.

  🍀VERHOOGT PRODUCTIVITEIT
  Bedrijven die onze stoelmassage sessies periodiek aanbieden verhogen de concentratie, basisconditie en productiviteit van medewerkers. Hierdoor verbetert de creativiteit, besluitvorming, ontwikkeling van vaardigheden, communicatie en positieve instelling.

  🍀PIJNSTILLING
  Met de juiste toepassing van de techniek van de zittende massage, zal u onmiddellijk verlichting voelen van pijn, fysieke en mentale vermoeidheid, stress, spier ongemakken, hoofdpijn en verbetering van de bloedcirculatie.

Welke klachten verminderen?

Veel gestelde vragen

Puur Stoelmassage kan worden uitgevoerd door: