Puur Duo Massage

Puur Genieten van en met elkaar

Het is genieten wanneer u voor een Puur Duo massage kiest. U wordt tegelijkertijd met uw vader, moeder, zus, broer, man, vrouw, vriend, vriendin enz enz op maat gemasseerd. Grote kans dat u allebei een andere massage krijgt. Puur Duo genieten op maat dus!

U kunt de Puur Duo massage leuk cadeau geven aan een toekomstig bruidspaar, iemand die u goed heeft geholpen of als verjaardagscadeau. U kunt de duo massage natuurlijk ook cadeau doen aan uw partner en samen heerlijk genieten.
Zo verloopt een Puur duo Massage bij Studio Puur

Als u voor het eerst bij Studio Puur komt, dan krijgt u een intake-gesprek voor we gaan beginnen met de massage. Dit doen we onder het genot van een kopje zelfgemaakte thee.

Na het gesprek kunt u aangeven met welke olie u gemasseerd wilt worden. Ik kan u daarbij uiteraard helpen. Ook kunt u aangeven of u met warme olie gemasseerd wilt worden.

Standaard staat de infrarooddeken aan (als het niet te warm is buiten). U kunt zeggen of u dit fijn vindt.

Tevens kunt u tijdens de behandeling naar uw eigen muziek luisteren via Spotify.

Tijdens de massage kunt u samen heerlijk genieten en ontspannen.

Aan het eind van de massage kunt u rustig omhoog komen en krijgt u een glas (koud) water. Alle producten maak ik zelf met de ingrediënten van natuurwinkel Erica.

De Puur Duo massage is echt een aanrader om gezelligheid en ontspanning te combineren

Deze massage kan alleen uitgevoerd worden op vrijdag of op afspraak. Stuur daarvoor een berichtje op telefoonnummer 06 40904941. Boek uw Puur Duo massage bij Robin en Roos komt er automatisch bij.

Robin is een ervaren en lieve masseuse die een perfecte aanvulling is bij Studio Puur.
.

Massage plannen