Puur Duo Massage

Puur Genieten van en met elkaar

Het is genieten wanneer u voor een Puur Duo massage kiest. U wordt tegelijkertijd met uw vader, moeder, zus, broer, man, vrouw, vriend, vriendin enz enz op maat gemasseerd. Grote kans dat u allebei een andere massage krijgt. Ook is het mogelijk om twee zwangere vrouwen tegelijk te masseren. We hebben twee zwangerschapsmatrassen. Puur Duo genieten op maat dus!

Wilt u liever een massage met pakking ( bijvoorbeeld een magnesium pakking of honing- meloen of iets anders)? Dat regelen we voor u.

U kunt de Puur Duo massage leuk cadeau geven aan een toekomstig bruidspaar, iemand die u goed heeft geholpen of als verjaardagscadeau. U kunt de duo massage natuurlijk ook cadeau doen aan uw partner en samen heerlijk genieten.
Zo verloopt een Puur duo massage bij Studio Puur

Als u voor het eerst bij Studio Puur komt, dan krijgt u een intake-gesprek voor we gaan beginnen met de massage.

Na het gesprek kunt u aangeven met welke olie u gemasseerd wilt worden. Ik kan u daarbij uiteraard helpen. Ook kunt u aangeven of u met warme olie gemasseerd wilt worden.

Standaard staat de infrarooddeken aan (als het niet te warm is buiten). U kunt zeggen of u dit fijn vindt.

Tevens kunt u tijdens de behandeling naar uw eigen muziek luisteren via Spotify.

Tijdens de massage kunt u samen heerlijk genieten en ontspannen.

U kunt bij Studio Puur voor of na de behandeling douchen.

Aan het eind van de massage kunt u rustig omhoog komen en krijgt u een glas (koud) water. Alle producten maken we zelf met de ingrediënten van natuurwinkel Erica.

Mocht u voor deze massage kiezen dan kunt u bij “afspraak maken” de duo massage aanklikken. Het systeem zoekt automatisch wanneer er twee masseurs aanwezig zijn. Wees er op tijd bij.

Lukt een afspraak maken op de website niet? U kunt mij altijd een bericht sturen. Ik doe mijn best om de massage toch mogelijk te maken.

Zo verloopt een Puur duo massage bij Studio Puur

Puur Duo Massage kan worden uitgevoerd door: