Puur Duo Massage

Puur Genieten van en met elkaar

Het is genieten wanneer u voor een Puur Duo massage kiest. U wordt tegelijkertijd met uw vader, moeder, zus, broer, man, vrouw, vriend, vriendin enz enz op maat gemasseerd. Grote kans dat u allebei een andere massage krijgt. Ook is het mogelijk om twee zwangere vrouwen tegelijk te masseren. We hebben twee zwangerschapsmatrassen. Puur Duo genieten op maat dus!

Wilt u liever een massage met pakking ( bijvoorbeeld een magnesium pakking of honing- meloen of iets anders)? Dat regelen we voor u.

U kunt de Puur Duo massage leuk cadeau geven aan een toekomstig bruidspaar, iemand die u goed heeft geholpen of als verjaardagscadeau. U kunt de duo massage natuurlijk ook cadeau doen aan uw partner en samen heerlijk genieten.
Zo verloopt een Puur duo massage bij Studio Puur

Als u voor het eerst bij Studio Puur komt, dan krijgt u een intake-gesprek voor we gaan beginnen met de massage.

Na het gesprek kunt u aangeven met welke olie u gemasseerd wilt worden. Ik kan u daarbij uiteraard helpen. Ook kunt u aangeven of u met warme olie gemasseerd wilt worden.

Standaard staat de infrarooddeken aan (als het niet te warm is buiten). U kunt zeggen of u dit fijn vindt.

Tevens kunt u tijdens de behandeling naar uw eigen muziek luisteren via Spotify.

Tijdens de massage kunt u samen heerlijk genieten en ontspannen.

U kunt bij Studio Puur voor of na de behandeling douchen.

Aan het eind van de massage kunt u rustig omhoog komen en krijgt u een glas (koud) water. Alle producten maken we zelf met de ingrediënten van natuurwinkel Erica.

Mocht u voor deze massage kiezen dan kunt u bij “afspraak maken” de duo massage aanklikken. Het systeem zoekt automatisch wanneer er twee masseurs aanwezig zijn. Wees er op tijd bij.

Lukt een afspraak maken op de website niet? U kunt mij altijd een bericht sturen. Ik doe mijn best om de massage toch mogelijk te maken.

Zo verloopt een Puur duo massage bij Studio Puur