Puur Duo Massage

Puur genieten van en met elkaar

Het is genieten wanneer u voor een Puur Duo massage kiest. U wordt tegelijkertijd met uw vader, moeder, zus, broer, man, vrouw, vriend, vriendin enz enz op maat gemasseerd. Grote kans dat u allebei een andere massage krijgt. Ook is het mogelijk om twee zwangere vrouwen tegelijk te masseren. We hebben twee zwangerschapsmatrassen. Puur Duo genieten op maat dus!

Wilt u liever een massage met pakking ( bijvoorbeeld een magnesium pakking of honing- meloen of iets anders)? Dat regelen we voor u.

U kunt de Puur Duo massage leuk cadeau geven aan een toekomstig bruidspaar, iemand die u goed heeft geholpen of als verjaardagscadeau. U kunt de duo massage natuurlijk ook cadeau doen aan uw partner en samen heerlijk genieten.Puur genieten van en met elkaar

Zo verloopt een Puur duo massage bij Studio Puur

Als u bij Studio Puur komt, zullen we vooraf of aan het begin van de massage bespreken wat uw klachten zijn en verwachtingen.

Wij werken met amandelolie die verwarmd wordt tot een aangename temperatuur.

Standaard staat de infrarooddeken aan (als het niet te warm is buiten). U kunt zeggen of u dit fijn vindt.

Tijdens de massage kunt u samen heerlijk genieten en ontspannen.

U kunt bij Studio Puur voor of na de behandeling douchen.

Aan het eind van de massage kunt u rustig omhoog komen en krijgt u een glas (koud) water.

Mocht u voor deze massage kiezen dan kunt u bij “afspraak maken” de duo massage aanklikken. Het systeem zoekt automatisch wanneer er twee masseurs aanwezig zijn. Wees er op tijd bij.

Lukt een afspraak maken op de website niet? U kunt mij altijd een bericht sturen. Ik doe mijn best om de massage toch mogelijk te maken.

Zo verloopt een Puur duo massage bij Studio Puur

Veel gestelde vragen

Puur Duo Massage kan worden uitgevoerd door: