Willem

Studio Puur Gouda - Willem

Willem

Massagetherapeut

Mijn naam is Willem van Anrooij en massage is zo’n 20 jaar mijn passie. Ik ben vader van twee kinderen en heb een relatie met Studio Puur masseur Roos.

Ik ben een allround masseur. Mijn massages zijn een mix van alle massage vormen die ik heb geleerd.

Ik zet mijn ervaring, kennis en vaardigheden in om jou de massage te geven die jij op dit moment nodig hebt. Op fysiek en/ of energie niveau. Hiermee bedoel ik bijvoorbeeld: soms heb je ergens pijn (fysiek), zit je niet lekker in je vel of ben je moe (energie). Ik hou van uitdagingen in mijn vak.

Ik heb een 3-jarige opleiding voor massage therapie gedaan waarin ik klassieke massage, polariteitsmassage, voetreflex, shiatsu en rebalancing heb geleerd.

Daarna 6 jaar gewerkt in een sauna waar ik de Thaise tempelmassage en Lomi Lomi eigen heb gemaakt.

Gestart met mijn eigen praktijk en een aantal modules IMT (Integrative Manuel Therapy). Dit zijn zeer effectieve, vaak subtiele technieken om het lichaam te resetten op diverse niveaus zoals spieren, organen, bloedvaten en lymfevaten/knopen.

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring. In mijn persoonlijk proces heb ik diverse vormen van lichaamswerk gedaan en taoïstische training. De taoïstische training heeft mij toegang gegeven tot praktische meditaties, chi kungs en Chi nei tsang( Chinese orgaan massages) die ik, daar waar nodig, in kan zetten bij massages.

Ik hoop je snel te mogen helpen.

Werktijden

Dag Van Tot
Maandag 10:00 18:00
Dinsdag 09:00 18:00
Woensdag 10:00 18:00
Donderdag 10:00 18:00
Vrijdag 10:00 18:00
Zaterdag 10:00 18:00
Zondag 12:00 17:00