Infraroodwarmte

Infrarood deken bij Studio Puur

Bij Studio Puur liggen standaard infrarooddekens op de massagetafels. Op de Aemotio Spa vindt u infraroodlampen boven u. Deze dekens en lampen geven een een heerlijke warmte die goed doordringt in de spieren.

Door de werking van de carbon wires (deze zenden het infrarood uit) krijgt u in de infrarooddeken een diepgaande warmte die als het ware vanuit het lichaam komt. Het grote voordeel van een infrarooddeken is de doeltreffende ontgifting. Naast water bevat zweet ook vet, cholesterol en allerhande gifstoffen.

🍀 Gebruik van de infrarooddeken/lampen bevordert de bloedcirculatie en belucht de weefsels. Het opent de luchtwegen en reinigt de schedelholtes.

🍀 Een infrarooddeken/lamp verbetert de elasticiteit van het collageenweefsel

🍀 Vermindert de stijfheid van een gewricht, waardoor het makkelijker en effectiever wordt om te masseren.

🍀 Vermindert pijn en is ook prettig te gebruiken na intensief sporten. Het zorgt dat de verzuring snel verdwijnt en de spieren ontspannen.

🍀 Verbetert de bloedsomloop

Medische klachten

Studies hebben aangetoond dat infraroodwarmte heilzaam kan zijn bij diverse medische klachten:

🍀 artritis en reuma

🍀 Fibromyalgie

🍀 Astma en bronchitis

🍀 Hart en vaatziekten

🍀 Stress en hoofdpijn

🍀 Spier en gewrichtspijnen

Hoewel de deken compleet onschuldig is, is het raadzaam om een arts te raadplegen indien uw gezondheid twijfel mogelijk maakt omtrent het gebruik van de infrarooddeken. Bij zwangere vrouwen, gebruik van ernstige geneesmiddelen of wanneer u ernstige spierontstekingen heeft, wordt het afgeraden om van de infrarooddeken/ lampen gebruik te maken.

Medische klachten