Studio Puur in Gouda

Studio Puur in Gouda

Onze lichte en groene locatie is gelegen in het centrum van Gouda. U zult zich hier wanen in de natuur. De ruimte waar Studio Puur zich in bevind is een rijksmonument waar oorspronkelijk een filiaal van de Rotterdamsche bank in zat. Studio Puur zit naast de kluis, in de directeurskamer. U kunt de voormalige cel nog zien. Het gebouw is gebouwd in de stijl van de Amsterdamse school. In het interieur zijn invloeden vanuit de Art deco-stijl te bespeuren.

Massage Gouda

Geniet van een heerlijke massage in Gouda. Lekker midden in de stad. Even aandacht voor uzelf in uw vertrouwde omgeving.

Gezondheid, ontspanning en natuur gaan bij een massage van Studio Puur hand in hand.

De mens is een geheel. Lichaam en geest staan in verbinding met elkaar. De natuur helpt ons herstellen en ontspannen.

Puur massage

Wij bieden diverse Pure massages ter bevordering van gezondheid en ontspanning.

Studio Puur biedt verschillende massages aan, speciaal afgestemd op uw wensen en/of klachten. Het unieke aan deze massagepraktijk in Gouda is dat de kennis en ervaring vanuit de fysiotherapie wordt meegenomen tijdens het geven van massages.

De naam van de massagepraktijk zegt het eigenlijk al: Studio Puur. Alles in het lichaam werkt samen, zowel lichamelijk als psychisch. Rosemarie Schilt hecht er dan ook veel waarde aan om te kijken naar het totaalplaatje van de mens. Alles staat in verbinding met elkaar en heeft ook invloed op elkaar.

Daarom werkt Studio Puur alleen met Pure en eerlijke producten van Natuurwinkel Erica.