Studio Puur in Gouda

Studio Puur in Gouda

Sinds 1 januari 2021 is Studio Puur verhuisd naar de Zeugstraat 38A in de binnenstad van Gouda. Helaas mochten we niet meteen openen door het Covid 19 virus, maar vanaf 3 maart 2021 gaan we open. Heel fijn!

Naast massages geeft Studio Puur nu ook pakkingen, therapieën en magnesium experiences.

Daarnaast hebben we een winkel met producten van onder andere Zechsal magnesium, Erica kruiderijen, wandelwol, de Mengelmoestuin in Bergambacht, sieraden van Laurora en diverse spullen van Christel Hardy. Neem gezellig eens een kijkje. Dit kan alleen op afspraak nog.

In de winkel worden korte behandelingen uitgevoerd zoals: stoelmassages, nek,- en schouderpakkingen(magnesium), voetmassages en magnesium pakkingen, andullatietherapie en hoofdmassages.
Normaal gesproken kunt u gewoon binnen lopen, maar door de hygiëne regels kan dat even niet. Wel kunt u een appje sturen en snel daarna komen.

Door de hele zaak is een ventilatiesysteem met Hepa filters en er hangen ionisators. Wij nemen de hygiëne maatregelen erg serieus.

Massage Gouda

Geniet van een heerlijke behandeling in Gouda. Lekker midden in de stad. Even aandacht voor uzelf in uw vertrouwde omgeving.

Gezondheid, ontspanning en natuur gaan bij een behandeling van Studio Puur hand in hand.

De mens is een geheel. Lichaam en geest staan in verbinding met elkaar. De natuur helpt ons herstellen en ontspannen.

Puur massages en behandelingen

Wij bieden diverse Pure behandelingen ter bevordering van gezondheid en ontspanning.

Studio Puur biedt verschillende behandelingen aan, speciaal afgestemd op uw wensen en/of klachten. Het unieke aan deze massagepraktijk in Gouda is dat de kennis en ervaring vanuit de fysiotherapie wordt meegenomen tijdens het geven van massages.

De naam van de massagepraktijk zegt het eigenlijk al: Studio Puur. Alles in het lichaam werkt samen, zowel lichamelijk als psychisch. Rosemarie Schilt hecht er dan ook veel waarde aan om te kijken naar het totaalplaatje van de mens. Alles staat in verbinding met elkaar en heeft ook invloed op elkaar.

Daarom werkt Studio Puur alleen met Pure en eerlijke producten.