Masseur Alex start op 6 maart met masseren bij Studio Puur

Masseur Alex start op 6 maart met masseren bij Studio Puur

Even voorstellen

Mijn naam is Alex Vos.

Als puzzelstukjes ineen vallen. Gedurende mijn leven heb ik met veel plezier massages aan mijn naasten en vrienden gegeven. Het heeft mijn interesse, en ik vind het fijn om mensen te laten ontspannen en genieten. Nu werk ik ruim twaalf jaar in de zorg als ambulancemedewerker en zie ik helaas over de gehele breedte van de samenleving spanningen bij mensen toenemen. Maar in mijn rol in de zorg kan ik niet de tijd en ruimte vrij maken om de mensen terug naar hun authentieke zelf te brengen. In 2021 is het kwartje gevallen. Ik draai er mijn leven al omheen. Ik ben masseur.

Even voorstellen

Wat ik doe

Bij Mood massage opleidingen heb ik in 2023 de jaaropleiding voor allround masseur gevolgd, en met succes afgerond. Hier heb ik hele mooie technieken en grepen geleerd en eigen gemaakt. Ik richt me met name op wellness en klachtgerichte behandelingen. Mijn specialiteiten zijn: de bovenrug, het vinden en behandelen van knopen, en het verwennen van voeten. Over de verschillende soorten massage behandelingen kunt u meer lezen onder het kopje massages.

Wat ik doe

Puur Welkom Alex

Ik ben trots en dankbaar dat ik bij Studio Puur aangesloten ben en zo vele Puur massages kan geven. De visie van Studio Puur onderschrijf ik volledig omdat we met ons allen een bijdrage leveren aan de innerlijke rust en balans in de mens.

Puur Welkom Alex