Puur Roos’ Quick fix massage

Video Puur Stoelmassage met Magnesium

Deze video is een impressie van wat Roos van Studio Puur doet tijdens de Puur Quick fix Massage. Uiteraard geven wij altijd een massage op maat.

Wat is een Puur Quick fix Massage?

Het woord zegt het al: Puur Quick fix Massage is een korte, maar intensieve stoelmassage. Deze massage wordt gegeven in de winkel. Dus niet in één van onze kamers. Een stoelmassage is een massage, waarbij je gaat zitten op een speciale massagestoel en je(boven)lichaam gemasseerd wordt. Stoelmassages worden steeds vaker ingezet als middel tegen stress en andere werkgerelateerde klachten, omdat je tijdens de stoelmassage namelijk helemaal tot rust kunt komen. Hierdoor neemt de productiviteit en energie toe.

Bij Studio Puur kan je kiezen tussen een preventieve stoelmassage of een curatieve stoelmassage. Bij een preventieve massage houdt je je kleding aan. Bij een curatieve massage mag je bovenkleding uit. Wat jij zelf prettig vindt.
Wat te verwachten van een Puur Quick fix Massage?


Het effect van een stoelmassage ervaar je als zachte golven die door je lichaam, rug, armen, heupen, hoofd en nek stomen. Door gebruik te maken van drukpunten, strekking van de spieren en mobilisatie van de gewrichten wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden eventuele blokkades in het lichaam opgeheven.

Wij behandelen de spieren die het meest te lijden hebben onder (werk) stress en een niet optimale werkhouding. Hierdoor worden de meest voorkomende probleemgebieden aanpakt.

Bij een stoelmassage zit je in een speciaal ontwikkelde massagestoel met het gezicht in een zachte steun met opening, kijkend naar de grond en steun voor je armen en benen. Hierdoor wordt het hele lichaam ondersteund en kan zich hierdoor volledig ontspannen.

Wat te verwachten van een Puur Quick fix Massage?

Welke klachten verminderen?

🍀VERMINDERT SPANNING

Stoelmassages verbeteren de bloedcirculatie in de spieren. Met als gevolg dat het risico op spierknopen wordt verminderd. Hierdoor worden spierknopen opgelost en zal de spanning in de spieren aanzienlijk verminderen.

🍀VERHOOGT PRODUCTIVITEIT
Bedrijven die onze stoelmassage sessies periodiek aanbieden verhogen de concentratie, basisconditie en productiviteit van medewerkers. Hierdoor verbetert de creativiteit, besluitvorming, ontwikkeling van vaardigheden, communicatie en positieve instelling.

🍀PIJNSTILLING
Met de juiste toepassing van de techniek van de zittende massage, zal je onmiddellijk verlichting voelen van pijn, fysieke en mentale vermoeidheid, stress, spier ongemakken, hoofdpijn en verbetering van de bloedcirculatie.

Veel gestelde vragen

Puur Roos’ Quick fix massage kan worden uitgevoerd door: