Puur Magnesium Massage en pakking

Effect Puur Magnesium Massage en Pakking

Als eerste krijg je een massage met magnesium. Je kunt kiezen tussen 45 minuten massage en 75 minuten massage.

Massage met Magnesium verdubbelt het effect op mentale en spierspanning omdat ons huidorgaan de beste plek is waar dit heilzame mineraal kan worden opgenomen. Naast de ontspanning die ontstaat door het masseren, wordt magnesium door de huid (transdermaal) snel en effectief opgenomen. Tezamen brengt dit een diepe ontspanning en herstel van o.a. spieren teweeg.

Magnesium is een natuurproduct dat uit ons eigen land afkomstig is. Op 1,6km diepte, in het Noorden van Nederland en Duitsland, ligt de “oerzee” Zechsal. Een zee die 250 miljoen jaar oud is en de puurste vorm van Magnesium ter wereld bevat. Wij masseren met de Zechsall SportGel met toegevoegd optiMSM. Dit is een gel met een pure vorm van Magnesium en een Zwavelverbinding. Deze combinatie zorgt ervoor dat de Magnesium makkelijker wordt opgenomen plus een ontstekingsremmende werking bij bijv. blessures.

Voor wie?
- Dames en heren vanaf 55 jaar hebben altijd extra Magnesium nodig
- Sporters
- Personen die lijden aan slaaptekort, depressie of burn-out
- Iedereen die een magnesiumtekort wil aanvullen.

Wanneer?

- Bij Stress (dan gaat ons magnesium niveau omlaag)
- Bij Blessures
- Bij kramp in de spieren (indicatie dat er een magnesium tekort is)
- Bij Slaap problemen (indicatie dat er een magnesium tekort is)
- Bij Depressie en Burn Out
- Bij gebruik van Medicijnen (dan ontstaat magnesium tekort)
- Bij Roken. alcohol, cafeïne en slechte voeding (dan ontstaat magnesium tekort)

Wanneer niet?
- Magnesium is een zout, dit prikt op de huid bij wondjes.

- Deze massage is niet geschikt voor zwangere vrouwen vanwege de warmte van de infrarooddeken

Effect Puur Magnesium Massage en Pakking

Pure magnesiumchloride en warmte; een doeltreffend resultaat!

Naast het verkwikkende effect van deze pakking, maken we gebruik van de krachtige re-mineraliserende werking. Een pakking met magnesium gel zorgt voor een directe opname van magnesium via de huid.

Tijdens de pakking wordt je hele lichaam ingesmeerd met magnesium-gel. We gebruiken de ‘pure’ magnesium gel van Zechsal. Deze gel bevat een hoge concentratie magnesium chloride (30 %). Op deze manier wordt het direct via de huid opgenomen in de lichaamscellen.

Je neemt plaats op de massagetafel. Deze behandeling kan zowel in badkleding als in ondergoed. Licht masserend krijg je eerst een korte massage met magnesium scrub. Daarna wordt de pakking aangebracht. Na het aanbrengen van de gel wordt je omwikkeld met plastic folie en bedekt met een Infrarooddeken. De weldadige warmte bevordert de doorbloeding van de huid, waardoor poriën zich openen en de magnesium maximaal opgenomen wordt. De gel trekt in het lichaam en wordt na de behandeling weer afgenomen met aangenaam warme doeken. Tijdens de magnesium pakking (20-30 minuten) kun je genieten van een korte en heerlijke gezichtsmassage met Zechsal gezichtscrème.

Pure magnesiumchloride en warmte; een doeltreffend resultaat!

Aan het einde van de behandeling

Als laatste kunt u na de pakking lekker douchen. Je kunt onze Zechsal magnesium body and hair en/of Zechsal magnesium bodylotion gebruiken. Natuurlijk staan er ook andere producten.

Deze massage met pakking heeft twee prijzen. De eerste prijs is pakking met 45 minuten massage. De tweede prijs is pakking met 75 minuten massage.

Deze massage is ook te boeken voor twee personen tegelijk. Deze massage wordt aangeboden bij het kopje Puur duo Magnesium Massage en pakking.

Veel gestelde vragen

Puur Magnesium Massage en pakking kan worden uitgevoerd door: